"Washington Кэпиталз" se nalazi na putu za osvajanje Predsjedničke trofej treći put u osam godina, ali to ništa neće značiti, ako oni neće imati koristi Stanley Cup-a po prvi put u povijesti franšize.Šanse pod uvjetom ljubaznošću OddsShark.com "Кэпиталз" (42-13-7) na tri boda ispred "Миннесоту Wilde" (41-14-6) za najbolji rekord NHL-a u ovom trenutku, i oni su navedeni kao favorite +500 (ulog 100 dolara, osvojiti 500 dolara) na šanse osvojiti Stanley Cup-a u lipnju kako dobiti slot tokena tf2. Washington je također završio s najboljim 120 poena u ligi prošle sezone, ali je popustio zbog mogućeg чемпиону lige penguinsa (38-16-8) u seriji doigravanja drugog kola od šest utakmica."Pingvini" zaostaju "Кэпс" na sedam bodova u utrci za naslov prvaka u Moskvi lige nakon poraza 4-1 od "Chicago Blackhawks" (40-18-5) u srijedu.
Pittsburgh +1000 ponoviti, dok je Chicago +550 zajedno s Миннесотой-dvije ekipe sa najboljim pokazateljima u Zapadnoj konferenciji."Wild" je ispravljeno "Блэкхоксом" u trećoj od posljednje četiri sezone, iako je, čini se, to je njihova najbolja kampanja za cijelu priču kako da biste dobili legende DB za uklanjanje utora. Minnesota se nada da će zadržati Chicagu u borbi za svoju prvu titulu u Središnjem ligi, i tim neće sastati do drugog kruga doigravanja, ako svaki od njih će proći prvi, kao što se očekuje."Wilde" pokupio центрового Martina Ханзала (16 golova i 12 mjenjač) y "Аризонских kojoti" u transakciji, koja je pokazala da su svi oni u ovoj godini kako kupiti automata u Illinoisu.

Ali "Блэкхоки" i postali jači u odbrani, kada su se vratili svog bivšeg dvostrukog nosioca Kupa Johnny Одуя od "Dallas Stars" kako dobiti slot na warframe. Oba su igrača koji će igrati ključne uloge, a Washington je također kupio branitelj Kevina Шаттенкирка kao отличника prije isteka roka."San Jose Sharks" (37-18-7) prvi put izašao u finale Stanley Cup prošle sezone, gdje je izgubio "Ручкам" u šest utakmica, i oni zauzimaju četvrto mjesto, uz indeks korisnosti +1000 osvojiti svoj prvi Kup. San Jose sigurno vodi preko "Edmonton Oilers" (34-22-8) u Pacific ligi, uz dodatnu prednost, заключающимся u tome da mu neće morati zadovoljiti s Миннесотой ili Chicago do finala Zapadne konferencije, ako se tim će se vratiti tamo."Edmonton "+2000 osvojiti svoj prvi Stanley Cup-a od 1990 s&w texas hold ' em model 36 na prodaju.

godine, iza "Columbus Blue Джекетс" (39-16-6), "New York Rangers" (40-21-2) i "Montreal Canadiens" (35-21-8), koji su svi + 1400 s ' interdire de casino en france. "Oilers" pokušavaju izaći u послесезонку nakon 10 godina izbivanja s lider "fenomena" Коннором Макдэвидом, i oni su izgubili "Karolina Харрикейнс" sa rezultatom 4: 3 u finalu Stanley Cup 2006 godine, kada je posljednji put izašao u play-off. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.