Playtech je trebala pružiti lutrije i igre korporacije Ontario tehnologiju za prikupljanje podataka o kockanju BetBuddy uskoro casino blackjack pored mene. BetBuddy, koji je kupio Playtech je još u studenom 2017 najbliža meni pizza blackjack. godine, je lider na tržištu analitike podataka u igri sektoru najbliža pizza blackjack na moje lokaciji. S naglaskom na odgovorno kockanje, Bet Buddy nastoji identificirati i upravljati poremećajima u ponašanju modela kockanje" s rizikom" običaj chips peru. OLG je odgovoran za upravljanje i pružanje lutrija i kockanje usluga u pokrajini Ontario u Kanadi i da će koristiti podatke koje Bet Buddy, za poboljšanje i unapređenje upravljanja sigurne igre profesionalni poker chips 500 žetona.

Osvrćući se na sporazum postignut sa lutrije i igre odobrila Ontario, Shimon Akademiji, glavni operativni direktor matične tvrtke Playtech, rekao je: "OLG cijenjeni u cijelom svijetu za svoje izvanredne odgovorne programa za kockanje". "Naše partnerstvo, uključujući i korištenje BetBuddy će OLG ostati na čelu industrije, kada je riječ o promociji sigurnije igre polovni chips olx.

"Pozicija Playtech kao vodeći stručnjak za inovacije u industriji igara na sreću i klađenja znači da moramo igrati jedinstvenu ulogu u povećanju sigurnosnih standarda kockanje i zaštitu prava potrošača, održavati dugoročnu uspješnu i stabilnu industriju". легальны li offshore kockanje web stranice.