Grupa Star Entertainment (ASX: SGR) podnijela zahtjev u Zavod za planiranje new South Wales (Novi Južni Wales) za izgradnju tornja hotela the Ritz-Carlton u Sydneyu.

To je izvijestio da je partnerstvo s hong kong tvrtka Far East International Consortium Limited i tvrtke Chow Tai Fook Enterprises Limited, navodno, da će zahtijevati ulaganja na iznos veći od 500 milijuna australskih dolara (360,6 milijuna dolara). Prema službenom press release (pdf) Star u srijedu... Projekt kule hotela i stanova moraju se nalazi u blizini casino Star Sydney i zabavu distrikt, koji uključuje luka Darling, novi Međunarodni konferencijski centar Sydney, područje Бейс i ribarnice u Sydneyu poker pravila. Mnoge funkcije: Značajke predloženog hotelskoj kule i traka uređenja treba sadržavati: Prava na dizajn: Prava na dizajn kule su zaštićeni u prosincu 2016 priznatim arhitektima FJMT na čelu s Richardom Фрэнсисом-Jones nakon što je pobijedio u natjecanju za najbolji dizajn regle texas holdem poker tapis. Izvršni direktor Star Entertainment Group Matt Бекир, rekao je.. kako mogu zabraniti sebi igrati online kockanje. "Prognoze ukazuju na to da je trenutna posjećenost Australiji je oko 8,3 milijuna međunarodnih posjetitelja u godini narasti na 15 milijuna eura godišnje u roku od desetljeća" kako mogu kupiti poker zynga poker. "Za ispunjavanje ovog zahtjeva potrebna nam je potrebna turistička infrastruktura.Сиднею nedostaju hoteli visoke klase, kako bi se zadovoljile val međunarodne turističke potražnje uzrokovane brzo raste демографией bogate kineske srednje klase kako mogu blokirati kockanje web stranice na svom telefonu. Australija trenutno privlači samo 1 posto stranih turista, odlaze iz Kine", rekao je Бекьер.Бекир dalje izjavio: "radujemo se dobivanje potrebnih odobrenja, dopuštajući da nam krene na Chow Tai Fuk i Samom Istoku, s kojima smo već surađujemo na projektima transformacije u Brisbaneu Kraljevske marine i Zlatne obale Zvijezde".
Dodatne projekte: U ožujku ove godine konzorcij Destination Brisbane, joint venture grupe Star Entertainment i Međunarodni Konzorcij Dalekog Istoka i Chow Tai Fook Enterprises, počeo realizaciju svoga projekta Queen ' s Wharf Brisbane vrijednosti 2,4 milijarde australskih dolara (1,8 milijardi dolara), koji je planirao otvaranje valjanje proizvodnje, počevši od druge polovice 2022 godine. kako mogu kupiti chips zynga.