Solo ugovor Boyda dizajniran za 15-godišnje razdoblje. Uz pretpostavku da u ovoj godini neće biti uspješan savezne zakone, inicijativa će se vratiti u sad-u, posebno u Kaliforniji, koja planira nastaviti raspravu svojih računa o domaćem online pokeru početkom 2012 godine.

Svaki član trojke će snositi troškove za pokretanje i operativni aktivnosti na temelju njihove proporcionalni udio u SP vještine protiv sreće u pokeru. Nakon nedavnog saslušanja pododbora predstavničkog Doma u online poker, tijekom kojih je većina sudionika izrazio je mišljenje da je vrijeme za podešavanje sustava SAD-a, nade u savezni zakon porasle automat skill vanity morh-chem launcher.
Ryan rekao je Associated Press da je njegova tvrtka je usmjerena na provjeru od strane regulatora kockanje igra štit s модом na uobraženost. Kao rezultat transakcije će biti formirana nova tvrtka – 65% koja će pripadati Pwin, 25% – MGM i 10% - Бойду - koja je (u početku) će raditi pod markama PartyPoker World Poker Tour automati za skill za prodaju.
Posao MGM smatra se da je isti. Bwin-pola Bwin.party također radi na strogo unmanaged tržištima kao što su Njemačka best online poker site Australiji reddit.