Dionice Wynn Resorts također je pomogao još jedan update od Union Gaming Group limeta rulet raketa liga cijena. Kriteriji Баррона za izbor svojih dobitnika nagrade uključuju ono što korporacije i njihove vođe mogu stati u Aziji i drugim tržištima u nastajanju.

Prihodi Las Vegas u prvom tromjesečju procijenjena je u 349,7 milijuna dolara u usporedbi s 331,8 milijuna dolara raspored početne ruke limit poker. Iznos u 2,17 milijuna dionica bio je malo iznad prosjeka tri dana rasta na 2,1 milijun dionica, kojima se trguje na globalnom tržištu Nasdaq Select poker limit ili no limit. "Mi smo ponovno pregledavanje naše procjene u Las Vegasu za Wynn Resorts na temelju impresivnih gradsku kongresa, rekordne kineske Nove godine i poboljšane pokazatelja hotela, подчеркнутых glasni anegdote ili značajke nekretnine tijekom tromjesečja", rekao je Lerner u izvješću o istraživanju aplikacije za igre.
Prošlog tjedna kineski игорная glavni grad Macau, izvijestio je rekordnu мартовской prihoda u iznosu od 2,5 milijarde dolara, što je za 48 posto više nego u prethodnoj godini koji zarađuju novac. Sa sjedištem u Las Vegasu naselja Wynn posjeduju i upravljaju Wynn Las Vegas, Encore i Wynn Macau aplikacije za igre. U siječnju pohađanja konferencije u Las Vegasu iznosio je 433 390 osoba, što je za 3 posto bolje nego što se očekivalo, i na 5,5 posto bolje s obzirom na prilagodbe, rekao je on koji plaćaju gotovinom. Ovo je prvi put da barron ' s izabrao Винна ili bilo koje druge igre voditelja. Lerner je također objasnio je svoj uspon snaga u конгрессном poslovanju grada.