Nakon najava o novom partnerstvu s Lottomatica početkom ovog mjeseca tvrtka je Yggdrasil Gaming je najavio novu igru na sreću, na vrijeme za blagdan Uskrsa.
Developer online igre poziva igrače na avanturu u udaljenom području Tihog oceana sa svojim novim imenom uskršnji Otok vrijednost utor za ispit na hindski. Igrači će otkriti da njihovo putovanje na jedinstven otok je pun ljepljiv divljih simbola i расширяющимися valjaka, a posebna je značajka respin prilikom zamjene znakova pruža dodatne načine pobijediti.tijekom kruga razmjene igrači će vidjeti da svaki dobitak uzrokuje респин, i dobitni znak će biti zamijenjen drugim, ili sve низкооплачиваемые simboli, ili plaćati visoke znakovi će se pojaviti na bilo kojoj poziciji igra najbolji način za prestati kockanje. Istraživači otoka Uskrs će dočekati dva visoka Moai statue, oba od kojih se animirani i pružaju igračima podići borbeni duh, kao i malu pomoć kada je to potrebno najbolji način da se biljka tople vrući štednjak poker. Kipovi može narasti u visinu do četiri reda, ako na jednoj dobitnoj liniji se nalazi više od četiri znaka, koji daje igračima priliku osvojiti velika jackpot!Jonas Страндман, voditelj odjela za zabavne i videoigre Yggdrasil Gaming, komentirao je novu igru u press release, rekavši: "uskršnji Otok-savršena zabava za one koji imaju avanturistički duh najbolji način za klađenje na rulet.
Igrači će dobiti uzbudljive dobitne kombinacije kako oni pokreću novi "ponovljeno dijeljenje simbolima" i koriste širenje bubnjevi. "Od ponude velikih dobitaka oni koji će napraviti izlet, neće žuriti se vratiti na kopno u bliskoj budućnosti" najbolji način da odaberete automat.

Kako biste još više proslavu uskrsnih blagdana, Yggdrasil nudi novu igru "uskršnji Otok", zajedno s druga dva u posebnom natjecanju lidera, koji će se održati 29. ožujka. Igrači će moći igrati novu igru "uskršnji Otok" zajedno s Gem Rocks i Vikings go Berzerk, dobiti priliku osvojiti dio nagradnog fonda u iznosu od 60 000 eura. Igrač, uzeo je prvo mjesto u ukupnom poretku, će biti pružena je putovanje za dvije osobe na uskršnjem otoku i u Čileu, kao i mogućnost da počine turneju po pustinji Atacama. promo-kod kraljice casino draftkings.