Bookmaking div Ladbrokes u ponedjeljak je izjavio da će platiti za višak "ghost kamatnih stopa", koji, prema mišljenju kupaca, su napravljeni, ali koji su zapravo bili proguta tehnički problem варфрейм. Sitan oscilacija cijena dionica Ladbrokes u ponedjeljak je vjerojatno reakcija na činjenicu da UKGC zategnuti svoje sankcije u posljednje dvije godine, redovito pisanja više od milijun dolara kazne za teške povrede zahtjeva. Oni traže oko 600 000 funti sterlinga (760 000 dolara.), William Hill i 965 000 funti (1,2 milijuna dolara) od Paddy Пауэра. "To uključuje objavljivanje nam sve što smo mogli razumno očekivati znati kako biste dobili mjesta. Muškarac također surađuje s odvjetnicima, koji, kako se smatra, pripremaju tužbe protiv William Hill i Paddy Пауэра u ime većeg broja žrtava besplatni online poker na lažni novac. Nakon pažljivog i sudske tehničkog ispitivanja pokazali smo problem u automatskom procesu smjer kladionica Ladbrokes, kao posljedica toga, s obzirom na vrlo specifičan i rijedak stjecajem okolnosti, vrlo mali broj kupaca u određenom vremenskom razdoblju mogli vjerovati da su njihove stope bile su prihvaćene, iako oni zapravo nisu bili smješteni i oklade ne uzimaju se", - rekao je u tvrtki The Guardian besplatni online poker za grupe.
Naselje je ostvaren, pod uvjetom da je oštećenik dogovorili da ne izvijestiti o incidentu u regulator besplatni online poker za zabavu. "Istražit ćemo ovaj posao, da postavi sve okolnosti. U ponedjeljak Ladbrokes prvi put javno priznao postojanje kvara, ali je odbio reći koliko klijenata izgubi besplatni online poker za novac.
"Za jasnoću, znači da nikada ne вычитались s računa klijenta u odnosu na takve klađenja, i ovo pitanje je uticao kako na pobjedu, tako i na gubitne oklade", - dodala je ona. Britanski list Guardian u studenom je utvrdio da su tri gotovo identična slučaja bavila Neovisne službe sudskih odluka o cijenama (IBAS).