Obrazovni seminari će ojačati pravila PGA TOUR-a će istaknuti potencijalne posljedice povezane korupcije u oblasti klađenja. Genius Sports Limited 25a Soho Square London, Engleska, W1D 4FA Broj: +44 (0)20 7851 4060 www.geniussports.com Registracija: 10197219 Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Mark Locke, generalni direktor Genius Sports Group, rekao je: "oduševljeni Smo što možemo surađivati s PGA TOUR, da ga promovirati inicijative kako bi osigurala integritet.

U cijelom svijetu turniri PGA TOUR emitiraju više od 1,1 milijardu kućanstava u 227 zemalja i teritorija na 23 jezika poker svjetske klase s T. J. Cloutier. U 2016 turnira u svih kola donio lokalnim i nacionalnim dobrotvornim organizacijama na rekordni iznos od preko 166 milijuna dolara, čime je ukupan iznos za sve to vrijeme iznosila je 2,46 milijarde dolara poker svjetske klase s T. J. Cloutier.
To uključuje moderan sustav praćenja stope, koja prati vaše aktivnosti stopa u realnom vremenu i koristi svoje vlastite algoritme za prepoznavanje potencijalno sumnjive uzorke koji se susreću na svjetskim tržištima stope slot za svjetsko prvenstvo za svaki kontinent. Dok je u KRUGU djeluje dugu politika, запрещающая igrači se kladiti ili s njima povezane radnje na aktivnostima vezanim uz TURNEJU, novi program iskrenost je sveobuhvatniji slot igre i poker. Kontakt: Chris Smith PGA TOUR (904) 273-3379 [email protected] Christopher Дуган Genius Sports (202) 766 4430 [email protected] O PGA TOUR PGA TOUR-vodeća globalna platforma u profesionalnom golfu, pokazujući savršenu manifestacija obrtništva kako na terenu, tako i van njega. Gotovo svi turniri se organiziraju kao i neprofitne organizacije, da bi se u dobrotvorne donacije. "Osnova natjecanja PGA TOUR su inherentne vrijednosti golf, kao i poštenje i integritet naših članova", rekao je povjerenik PGA TOUR Jay Monaghan kasino svjetske klase.