Upisivanjem bod, to bi zaradio dodatne 16 000 dolara vatreni poker legitimna li on. U svom postu na Twitteru Хеллмут uključio video s убийственным pucao, uključujući potpis, koji glasi kako slijedi: "Trenutak istine: moja podnošenje 23 000 dolara i bod! [Prvo smo razgovarali povratak] 7000 dolara, ne bih mogao vratiti 1 od 20 osvojena brzinom od 80 kilometara na sat od profesionalnih + 16 000 dolara na mojim 2000 dolara, nisam bio u mogućnosti da osvoji ni boda. paljenje poker bonus kod. On отбил dovod i vratio loptu za pokupiti sve 23 000 dolara. Jedino upozorenje u korist Хеллмута je da je podnošenje nije mogao biti brži 8 milja na sat. Zatim je pronašao svoj potez, što je uzrokovalo njegov protivnik malo nervozni—Хеллмуту predložili 3000 dolara odustati od ponude texas holdem poker que es.
On je jedva dotaknuo loptu reketom na prvoj podnošenja, a zatim je bespomoćno gledao kako lopta je plovio kroz pokraj njega na drugi podnošenja dati неопознанному profesionalne as texas holdem poker promo codes. S obzirom da je prosječna brzina podnošenja muškarcima-profesionalci u tenisu je oko 114 km / h, 80 km na sat, mora biti, bili su slični pokušaj pogoditi loptu u slow motion.Хеллмут objavio je seriju video zapisa, pokazuju rezultati kladionica, a konkurencija nije bila loša texas holdem poker quantos baralhos.
Prema pravilima, povratak jedne podnošenja donio oko poker profesionalci neto dobit u iznosu od 7.000 dolara texas holdem poker pulsa apk. Konačno, u osmoj podnošenja Hellmuth našao ugodno mjesto executive order no. 13 illegal gambling.