Dobit nakon oporezivanja iznosila je 52,5 milijuna švedskih kruna (€5,7 milijuna/$7,76 milijuna) u odnosu na 39,6 milijuna kruna u 2 tromjesečju prošle godine. "Osim toga, svjetsko Prvenstvo u nogometu 2014 godine nije imala negativan utjecaj na prihode, što se često javlja tijekom velikih sportskih aktivnosti, jer to može privući pažnju casino zar igre na sreću-to je glupost.

Po Ericssonov predsjednik i generalni direktor NetEnt, rekao je: "Rast je u prvom redu zbog snažan razvoj odnosa s klijentima NetEnt, ali i zbog veće nego obično, naknade za instalaciju u kombinaciji s pozitivnom promjenom valute. "Radujem se ostatak godine sa solidnim osnovnim rast s našim klijentima i nekoliko velikih projekata rasta, koje su pokrenute, kao što je ulazak u Sjevernoj Americi i trgovac ugovor s William Hill". lipnja, tvrtka bilježi prihode u iznosu od 205 milijuna sek. (22,2 milijuna eura/$30,3 milijuna kuna), što je više nego prošle godine, na 148,7 milijuna sek automat apk download free. Za tri mjeseca, vode do 30 program za automata za Android telefon. Tvrtka Supplier Net Entertainment zabilježio je rast operativne dobiti za 46,6% u drugom kvartalu 2014 godine, a koji se odnosi na snažan razvoj s postojećim kupcima, nove pokreće i pozitivne promjene tečaja kao i razlozi rekordnom rastu tvrtke starinski automat za prodaju.
Prema podacima za 2 kvartal, neto dobit za prvih šest mjeseci ove godine iznosila je 393,4 milijuna sek. Operativna dobit u posljednjem tromjesečju povećan je sa 38,7 milijuna sek.prošle godine na 56,7 milijuna sek automat buffalo s limite.