Američki programer automata Scientific Games Corporation najavila premijeru svog novog kabineta Kascada, дополненного najnoviji sadrzaj serije automata Duo Fu Duo Cai, orijentirani na Aziju, u kombinaciji s kovanicama smatra se da li je poker sport.
"u razvoju kao što su ormari, tako i igre mi smo privući međunarodne naredbe za korištenje i da zadovolji očekivanja potrošača diljem svijeta, a mi smo dodali u naš komercijalni tim top-menadžera s iskustvom operatora, kako bi se osiguralo da smo u prvom redu uzeti u obzir interese naših partnera-operatora da li je jednostavan za naučiti igrati poker. Mi stvaramo istinski uzbudljiv doživljaj, odgovara onome što igrači navikli na zabavnim objektima izvan dvorane casino". Programer je objavio da će njegov novi recruit ima više od 13 godina iskustva u nadzoru strategije korporativne igre, dok joj je "perspektiva usmjerena na operatera", da će mu pomoći pokrenuti promociju Kascada u mjestima, razbacani po planeti smatra se da li je poker sport. Inovator sa sjedištem u Las Vegasu koristio službeni press release u ponedjeljak (pdf) objaviti, da Kascada je "sljedeća generacija vodećih u industriji igara ormara" i opremljen 43-inčni dual zakrivljene monitora za prikaz "grafike 4K ultra-high-definition" je li poker deterministički ili стохастическим.

Firma je rekao da je njegova zadnja verzija je najpopularniji sadrzaj svojih TwinStar J43 advance i dodatno dolazi u paketu s "prekrasnim novim paketom rasvjete".Čvrste osnove: Matt Wilson, izvršni potpredsjednik i glavni izvršni direktor gaming grupe Scientific Games Corporation, a koristi priopćenje za javnost, kako bi potvrdio da je Kascada temelji se na portretnom ormaru Alfa-Pro s zakrivljene ekrana svoje tvrtke i da će se smatrati kao "dio evolucije igre dvorane" 10 foot craps table dimensions.