Editor ' s note: Ovo je 10-e od 32 preliminarnog pregleda NFL momčadi, a druga je od četiri u NFC East. besplatne online igre craps za zabavu.
Je li Wenz dobar branitelj ili odličan bek?To je pitanje za raspravu mjesta qt i signali u python. Dok je "Eaglesa" prošle sezone osvojio pobjedu nad "Далласом" za istočnu krunu NFC, oni smatraju da su na korak ispod "Kauboja" ulaska u ovu sezonu mjesta qt i signali ne rade. Bez osjećaja "u stvari, nema simptoma", Педерсон je vodio tim iz kuće u vrijeme svoje karantene i vratio se na vrijeme za prvog treninga mjesta qt i toka signala. Oni su također задрафтовали vezni Дэвиона Taylor (treći krug) i Sean je Bradley (šesti krug) vinoteka u blizini casino seneka allegany. Na primjer, Фандуэля stopa +100 na "više" i -120 na "manje".
U 2017 Philadelphia zauzela je treće mjesto na pozvanim brojem bodova. On je pao na 12. Prošle sezone ga vodećim ловцами пасов su Zach Эрц (88 tehnika) i Dallas Гедерт (58) liker n poker kročiti na struk тощего čovjeka Gina.