Zamjenik ministra trgovine i industrije u Južnoj Africi Elizabeth Табите je ponovio stav svoje zemlje kada je riječ o нерегулируемой kockanje aktivnosti, na konferenciji u zemlji.Табете objasnio 6. jednom u dvije godine Južnoafrička konferenciji za kockanje, što je u posljednjih godinu dana ili oko toga je provedeno nekoliko racija i napadaja, i da je aktivnost će i dalje pažljivo pratiti poker igra blackberry 8520.

U svim 86 provedena racija zaplijenjeno 350 mašina, i to je potaknulo Табете komentirati, da je osnivanje Nacionalnog vijeća za lotoigre i kockanje (NGB) imala spektakularan uspjeh como descobrir os slots da minha placa mae. Iako na kopnu igre stajali na prvom mjestu u dnevnom redu, on-line igre nije pobjegao pažnju ministra kako odustati od casino Igara. Ona je zahvalila određene grupe za napore u borbi protiv нерегулируемыми online igre i rekla: "drago mi je da takve inicijative, kao što su smetnje banke za isplatu dobitaka od ilegalno kockanje aktivnosti i njihovo oduzimanje države kroz NGB, kao i blokiranje obradu transakcija kreditnim karticama...nalaze se u fazi učenja". Ranije istog dana Табете objasnio prednosti kockanje za gospodarstvo, ali je također jasno da je Južna Afrika ne želi znati ili jednostavno odbija da prepoznaju prednosti koje će imati regulacije online igara kako otključati utor za mobilni telefon.

Tema konferencije je "igre na sreću, uspio tehnologijama", tako da možete očekivati da je online igra će biti u središtu rasprave je zahvaljujući задействованной tehnologije. Ipak, sve dok država ne odluči da je vrijeme da razmislite o nekom regulaciji kockanje, rasprava će biti ograničena onim što je vidio na konferenciji objavljeni utora za isporuku tesco na kuću. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра slotovi za isporuku tesco na kuću prijavite se.