"Mi dijelimo mišljenje ministra o tome da je vrijeme stati na kraj doba zabrane kockanja i pružiti igračima, kako klađenje na sport, pristup određenoj im proizvod", - dodao je Burns.
Predsjednik i glavni izvršni direktor CGA Paul Burns je rekao:.. igra poker 21 pravila. Offshore problem: CGA je dugogodišnji zastupnik regulacije online igre u Kanadi. Monopol: U proračunu pokrajini, na 2019 godine nova vlada tory Ontario je obećala proširiti mogućnosti on-line kockanje za oko 15 milijuna stanovnika pokrajine, zapravo stavljajući kraj trenutni monopol na online kockanje, od kojih uživati corporation lutrije i igara Ontario (OLG), uspio PlayOLG.ca web-stranicu poker igra protiv računala. "Ako savezna vlada smije kladiti na pojedine sportske događaje, NBA će podržati provinciju Ontario, nude ovaj oblik klađenja, poštujući odgovarajuće jamstvo poker igra s kockicama. travnja 2019 godine Kanadski igre udruga (CGA) pozdravio je najavu vlade Ontario u isti dan o uspostavljanju sustava regulacije online igre u kanadskoj pokrajini, koji će "sigurno i pravne mogućnosti za kockanje" dostupne za potrošače poker igra blackberry 8520.

"vidimo značajan rast stope na off-shore lokacijama, i mi pozdravljamo odluku o uspostavljanju sustava regulacije offshore stranice za bolju zaštitu potrošača". Prema press release, objavljenom u četvrtak...

Od NBA imaju ugovore s nekoliko licenciranim međunarodnim gaming kompanijama, koje uključuju ove garancije i mogu vam pomoći razviti putnu kartu za Ontario", rekao je Silver. como descobrir os slots da minha placa mae. Povjerenik NBA košarke Adam Silver također je izrazio svoju podršku pravni stope na sportska natjecanja u kanadskoj pokrajini, navodeći da je propis štiti kako navijača, tako i iskrenost igre, piše Toronto Sun kako odustati od casino Igara. Više od 500 milijuna dolara godišnje troši онтарианцами na igre na sreću s off-shore stranice.