Sa sjedištem u 2016 grupom iskusnih poduzetnika iz cijelog svijeta, tvrtka Ganapati Malta isporučuje na tržište online igre igre, koji kombiniraju najbolju japansku igru logike i dizajn sa jedinstvenim centrom element kakav casino je otvoren danas. Ja osobno čekam priliku pozdraviti sve na našem štandu, gdje ćemo pokazati naše uzbudljive nove automata".

On je pokrenuo niz uspješnih sportskih knjiga u Aziji, prije nego što se razvije brand Superodds u velikoj Britaniji, prije nego što kupiti Pinnacle kako otključati više mjesta za миньонов u skyblock. svibnja kako otključati više mjesta za kućne ljubimce u wow. Ганапати Malta prvi put sudjeluju na izložbi Betting on Football (BoF) u ovoj godini u okviru dugogodišnje partnerskog ugovora sa SBC Events kako otključati više mjesta za плазмид u bioshock. Ганапати (Malta) Ograničen Londonski ured na 1.
Richard Хогг, direktor Ganapati Malta, komentirao je: "dugi niz godina sam redovito posjećuju razne aktivnosti SBC, i za nas je očito rješenje postati dio ovog uglednog konferencije. katu, 6-8 Standard Place, Ривингтон street, London, EC2A 3BE Broj: +44 (0)20-8004-0888 Br kako otključati više mjesta u bioshock. Ulazi u grupu Ganapati i s uredima u Tokiju, Los Angelesu, Londonu, na Malti i u Estoniji, Ganapati games koristi kontakti usluga u industriji zabave i koristi licencirani IP-adrese svjetski priznatih studija, kao i vlastiti vlastiti studio.Ганапати Malta trenutno prolazi kroz proces licenciranja na Malti i u velikoj Britaniji, s daljnjim planovima o proširenju na reguliranim tržištima diljem svijeta.