"GSX je uređeno tržište EU-a, koji nudi efikasno i troškovno učinkovita rješenja za inovativnih tvrtki i financijskih proizvoda", navodi se u priopćenju Nika Коуэна, generalnog direktora Гибралтарской berzu. On će također biti uključen u popis sudionika na Deutsche Boerse ovaj tjedan pod тикером "BTCETI". Popularna digitalna valuta kojima se trguje na razini 653,88 dolara po биткоин s tržišnom kapitalizacijom od više od 10,33 milijarde dolara.

"Godišnji rast биткойна u 2015 godine je iznosio 30 posto, a u srpnju 2016 rast na današnji dan iznosi čak 50 posto u punoj veličini banka automata. Također je važno da se dnevni volumen trgovanja je oko 1 milijarde eura (1,1 milijardu dolara)", rekao je Рэнсу Саловаара, generalni direktor Revoltura Limited.
Temelji se na Gibraltaru iStructure PCC PLC će koristiti Bitcointi u okviru partnerstva između više zainteresiranih strana, uključujući i vlade Gibraltara i tvrtke kao što su regionalna финтех - firma i sponzor Revoltura Limited.Биткойн kao nove klase imovine?Za Revoltura Limited vodeća virtualna valuta—to je nova klasa imovine, koji će uskoro, ako ne, već će naći svoje mjesto u mnogim svojim portfeljima puni utor ili potpune mjesta. Na čelu ljubitelje digitalne valute: u Europi sada ima podesivi proizvod za криптовалют.Гибралтарская burza objavila je u ponedjeljak da je dodala Bitcointi, stock alat podržava imovinom, koji je uložio isključivo u биткойн, što je njegov prvi europski podesivim proizvod za digitalne valute.Биткойн je odobren za uvrštenje na GSX 22 poker s punim stog kupi čips. "Postavljanjem ETI na Гибралтарской burzi, koja je uređeno tržište EU, mi možemo osigurati visoku razinu transparentnosti i likvidnosti za investitore.БиткойнЕТИ dostupan kroz podesive brokerske tvrtke u cijeloj Europi, a proračuni izvode se kroz Clearstream/Euroclear, kao i bilo koje druge vrijednosnice", - dodao je on. Dakle, što to znači za popularne digitalne valute?ETI su definirani kao trguje imovina, kao što su vrijednosni papiri, trgovali na burzi, koji omogućuju jednostavno i transparentno sudjeluju u obavljanju osnovnih alata kojim se u ovom slučaju je биткоин besplatne poker chips s punim stog. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра snack bar spektakl u casino барьерная Toulouse.