Prema sajtu eBay aukciji, ponudio zlatnu WSOP narukvicu, ali čim je objavljena, on je već bio kupljen. To je bilo dovoljno za mene koliko karata texas hold ' em. Na njemu još uvijek vrijedi cjenik u 5000 dolara koliko žetona za poker igrača. On je došao k meni i rekao da je njegov brat uzeo na sebe koliko crvenih brojeva u ruletu.
On je rekao da je u cjelini narukvica u dobroj formi, prema njegovim riječima," malo izlizane od nošenja ga tu i tamo, ali ništa loše". Ja sam mislio da, ako bi netko i znao, onda bi to bili oni momci." Narukvica teži 56,1 grama i sadrži zlato 10 karata. Prodavatelj je istaknuo: "On je bio prodan u zlatarnica u blizini strip-strip u Las Vegasu koliko alkohola kod piva u pokeru. Prodavatelj je također rekao: "ne mogu vam reći je li to [Joseph Di Rosa Rojas] u stvari, onima koji im je prodao, ili tko je to bio.

On je rekao da je sve izgledalo ispravno, i, po njegovom mišljenju, to je izgledalo iskreno. Rojas skinula turnir nakon što je pobijedio 1759 sudionika, dobio 690 469 dolara i nosio narukvicu-barem na neko vrijeme koliko alkohola kod piva u pokeru.