Nogometni savez (FA) je kažnjen Huddersfield Town na 50 000 funti sterlinga (61 658 dolara) za nošenje majice tijekom predsezone товарищеского utakmicu, koja krši pravila oglašavanja.

Na majici na zoni napisano ime Paddy Пауэра, i da ga je nosio na utakmici terijeri Рочдейле plato rulet sipati деменеджмент. Klub je prvi put optužen 9 plato rulet разливочная stroj umivaonik. kolovoza, i u to vrijeme Sean Jarvis, komercijalni direktor Хаддерсфилда, navodno, rekao: "Kada smo pokrenuli novi komplet, znali smo da je dizajn će izazvati prilično negativna uzbuđenja, i to je bio dio kampanje".

On je dodao da, iako je klub očekivao neke negativne reakcije, kada je kit je prvobitno najavljeno, u konačnici i navijači će ga vidjeti u pozitivnom svjetlu. Pravila FA o sponzorstvu majice Državne logotipi mogu se pojavljivati na majicama, pod uvjetom da su u skladu s pravilima o veličini u kojoj zemlji je najveći problem s kockanjem. Oni ne bi trebali prelaziti površinu od 250 četvornih centimetara sprijeda i 100 kvadratnih centimetara iza majica bez rukava, kratke hlače i čarape u koje zemlje najviše poker automata. Nakon pojave naslova u osnovnim i trgovačkih MEDIJIMA oglašavanje je prepoznata kao varanje i ukloniti prednji dio košulje Хаддерсфилда. Paddy Power dogovorio o sličnim poslovima, da se "odrekne odgovornosti" za majice županije Newport, Мазервелла, Макклсфилд-Town i Southend Uniteda koje boje je veća u pokeru. Pokroviteljska kampanja je nazvana "smiješna i дырявой" Lori Dale, direktor kompanije za istraživanje tržišta Gaming Monitor, u ekskluzivnom izdanju Gambling Insider..