U" Yamaguchi je izvanredan sportaš u teškoj kategoriji i bivše претенденткой na naslov svjetskog prvaka ONE iz Tokija utor za samsonite spinner tsa instellen.
Debitirao u oglašavanju, Jan će postići pobjedu nad Вакаром Умаром u preliminarnoj borbi tri kola utor za samsonite će biti otvoren. Ona je osvojio prvo prvenstvo svijeta među ženama u atomskoj težini s impresivnom pobjedom nad Mae Yamaguchi u 2016 godine i od tada je dva puta uspješno štitila ovaj naslov kako aktivirati bonus na automatima.

godine u Barceloni. U svom posljednjem natjecanju Умар je uzeo na sebe ulogu zvijezda u usponu Keanu Субба i. U svojoj zadnjoj borbi Корминал debitirao u JEDNOJ чемпионской stanici nasuprot zvijezde tajlandski borilačkih vještina Shannon Вирачая. Bivši prvak u plivanju, Оой predstavljao Singapuru na Olimpijskim igrama 1992.

U tome što je najavio najnoviji je borba u izvanrednu profesionalnu karijeru Аскрена, amerikanac namjerava braniti svoju titulu protiv legendarnog Шиньи Aoki iz Japana kao izazvati pljačku casina. U" Yamaguchi u puno-očekivati revanš kao izazvati casino pljačka emp. To je posljednja bitka Аскрена kao profesionalni prije nego što će napustiti kavez i zauzimati vodeću poziciju s JEDNIM Чемпионством.