Hong kong tvrtka Landing International privukao više novca za svoje korejski integrirani rezultat, koji je završio puštanje 24 milijarde novih dionica u ukupnom iznosu od 230 milijuna dolara.Лэндинг potvrdio je da je prihod od prodaje casino i sredstva iz nove emisije dionica, će se koristiti za tvrtke integrated resort, koji se nalazi na korejskom otoku Чеджудо dostupnost mjesta za vize u SAD-u Chennai u 2021. Međutim, prema procjenama, firma još uvijek je potrebno privući 1 milijardu dolara, do kraja 2017. godine, za rokove izgradnje objekta površine 2,5 četvornih metara u svijetu Jeju Синьва, iako su neki dijelovi naselja već je izgrađen i rade. U priopćenju tvrtke, dokumentirane na Гонконгскую burze, rekao je: "Tvrtka namjerava koristiti neto prihodi od Objekata za razvoj Jeju Shinhwa World i drugog obrtnog kapitala Grupe".
Očekuje se, da je izdanje novih dionica će privući oko 230 milijuna dolara za tvrtke, što je, pak, objavljen je smanjen temeljni kapital tvrtke na 3,17% koriste utora memorije 1 od 4. U oglasu, detaljno описывающем izdanje dionica tvrtka, rekao je: "Izdane dionice na 24 milijarde dolara čine oko 19,45% postojećih objavljen temeljnog kapitala društva neposredno prije završetka izdavanja dionica; i 16,28% objavila temeljnog kapitala Društva, uvećanu izdvajanjem i izdavanja udjela". Vlasnik i predsjednik Landing International dr kartica pro duo adapter s dva utora.
Чжихуэй objasnio cilj tvrtke je fokus na stranu nastajanju tržišta Jugo-Istočne Azije, posebno južnokorejski tržište kockanje, koji je, prema mišljenju tvrtke, ima potencijal za rast u budućnosti. koriste utora memorije 1 od 2.