Vatrogasci županije Clark je spasio ranjenog radne na gradilištu Resorts World u ponedjeljak poslijepodne resort casino konocti vista i marinu. Neposredno prije sata popodne tehnički tim za spašavanje vatrogasne službe okruga Clark je odgovorio na bulevar 3000 u Las Vegasu. Jug, gradilište za "Ljetovališta na svijetu", kako bi раненому radnom mjestu, navodi se u priopćenju vatrogasne službe.

Po dolasku osoblje popeo na 59 kat za pristup pacijentu. Vatrogasci стабилизировали i stavili radne na nosila. Nakon što je pacijent bio osiguran, on je i vatrogasac su izostavljeni na zemlju uz pomoć krana na licu mjesta, navodi se u priopćenju mhw safi slot upgrade 4. Prema njegovim riječima, pacijent je bio odveden u University medical center u stabilnom stanju mhw rarity 12 slot augment. Prvi dan proljeća - srijeda i konzervatorij i botanički vrt Bellagio spremni.
Tema emisije ove godine-proljeće u Japanu mhw slot upgrade 1 materials. Na izložbi je zastupljena na 65 000 boja, procvat trešnja, vrt torii vrata, dizalica sa crvenim krune i točna kopija dvorca Osaka, povijesnog i kultnog zgrade u Japanu. mhw rarity 12 extra slots 3.