Osim toga, ICE Totally Gaming će 51 izvršnog direktora međunarodne industrije organizacija i trgovačkih društava, što će najvažnije mjesto susreta u svijetu igara".. "Unatoč продолжающуюся program spajanja i akvizicija koje se događaju u industriji, ICE Totally Gaming i dalje raste, kako u pogledu okupiranih ga čistom trga, tako i u smislu broja tvrtki-izlagača, koji su odabrali London kao prostor za lansiranje proizvoda i usluga za međunarodne publike, koja je u 2016 godini imala je više od 28 000 posjetitelja iz 150 zemalja", navodi se u priopćenju Vijeća. "Ove godine primamo 101 VIP gost na godišnjem ručku regulatora, koji se održava zajedno s ICE Totally Gaming i Svjetske skupštine propisa, koji nosimo u kazalištu" Globus "Shakespeare", navodi se u priopćenju Zastupnički dom.

"Nadam se da će sve zainteresirane strane ICE Totally Gaming, izlagači i posjetitelji moći će uživati još jedan izuzetno uspješan izdavanjem toga da je postao omiljeni međunarodnim gaming događaj u svijetu" je li bovada dobar poker stranica. "Za toliko regulatornih tijela i zastupnika upoznali, razgovarali o politici i susreli su se s predstavnicima industrije, to bi trebalo omogućiti razvoj i uvođenje progresivne i povoljnog za poslovanje načina regulacije. Tisuće profesionalci iz cijelog svijeta, stigli jučer u London, u posjet prvi dan sajma ICE Totally Gaming i upoznati s nekim najnovijim inovacijama u industriji je li бовада blackjack сфальсифицированным reddit. "Oči cijelog svijeta su prikovani za događaje koji se odvijaju u ICE Totally Gaming, i zaista strašan inovacije, koje pokazuju vodeći inovatori industrije", - navodi se u priopćenju Keith Chambers, generalnog direktora igra aktivnosti Clarion Events.

ICE Totally Gaming, koji se održava u centru ExCeL u širem gradskom području London Docklands do četvrtka, svake godine se organizira tvrtka Clarion Events Limited i ima reputaciju najvećeg u svijetu redovito pokazuje klađenja i igara wat gaan we eten roulette. Ove godine na izložbi se predstavlja više od 500 izlagača iz 67 pojedinih nadležnosti wat-to je utor art 3.