Klub zahtijeva od 3 milijuna eura odštete, a izjava tima glasi: "Espanyol će podnijeti tužbu protiv Кадены Коуп i novinar Juan Antonio Алькалы, vratiti čast i imidž tima". Dopisnik Bi-bi-si Alan Johnston piše da su istražitelji smatrali su optužbe protiv igrača u roku od nekoliko mjeseci s prijedlogom raditi sa "kriminalnim kockanje krugovima", za promjenu rezultata.
Nogometni savez Italije s obzirom 61 osoba, 52, od kojih su igračima, u okviru istrage Calciocommesse kako zaraditi novac na automatima online. Igrači, zabranjene federacije, su turskim i međunarodnim obitelji Ибрагима u roku od tri godine i turskim i međunarodnim obitelji Ибрагима u roku od dvije godine. Većina od 33 igara koje se istražuju, nalaze se u Seriji u, kao i neke igre high-end također se raspravlja kako zaraditi na peni mjesta. U njega je uključen bivši kapetan "Аталанты" Cristiano Donji s bivšim klubom Donji i njegovim kolegama iz Serije A, Siena i Novara, nazvane među 22 ispitanih klubova.
Nogometni savez Turske skinula optužbe sa svih 16 timova, optuženi su u organizaciji ugovornih utakmice, a u isto vrijeme zabranila dva igrača djelovati na rok do tri godine kako zaraditi na ruletu. "Espanyol" spreman tužiti na stanicu nakon što je u klubu, navodno, došlo je do učvršćivanje.Španjolska radio postaja Cadena Cope, izvijestio je prošli tjedan da je pobjeda "Спортинга" Ponuda sa rezultatom od 3: 0 nad барселонским klub je pod sumnjom. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Kazneni postupak je još uvijek pod istragom u vezi 93 dužnosnika, igrača i trenera kako zaraditi novac na pokeru. Više od 20 talijanskih nogometnih klubova su pod istragom, jer u zemlji raspaljuje najnoviji skandal sa po dogovoru utakmica.