kolovoza, izvijestio je Reuters depozit na utor situs 5000 puls.

Federalci SAD-u će izložiti na aukciji биткойны u iznosu od 1,6 milijuna dolara Govoreći o silk route, marshals Service SAD je najavio da će dići na aukciji za više od 2700 биткойнов, koji su zaplijenili nekoliko poslova, uključujući progon Ульбрихта.Биткоины košta oko 1,6 milijuna dolara bit će izloženi na online aukciji 22 kako dobiti poe uređaja s karticom 5 mjesta. Gox i on-line na crnom tržištu Svile.
Austrac, ili Australski centar za izvješća i analize transakcija, objavio je izvješće u kojem navodi da je "e, on-line i nove načine plaćanja" stvaraju raste rizik od financiranja terorizma kako dobiti uređaj sa karticom na 5 mjesta. Trenutna cijena биткойна i volumen transakcija Cijena биткойна malo pala u utorak, trgovanje na razini 585,01 dolar kada je volumen trgovanja više od 15,36 milijuna dolara.

Trenutno se zemlja nalazi u procesu preispitivanja svoje zakone o borbi protiv pranja novca i financiranja terorizma, i tako na temu popularne digitalne valute prije ili kasnije nužno cura kako dobiti 4. utor iso.