To je bitka za New York, plavih ovratnika protiv bijelih ovratnika, Метсы protiv yankeesa, ali da ne bude zabune, yankeesi još uvijek kralj New Yorka."Mets" sada uvijek gledati na "Yankees" kao na glavnu bejzbol momčad New Yorka, ali večeras oni mogu povratiti dio ove slave najbolje startne poker kombinacije u Teksasu. Postoji samo jedan problem, tvorci kurble im ne daju velike šanse učiniti večeras najbolje počevši ruke texas hold ' em pokera.

Yankee šalju u ovu igru kao favorita -180 na monetarnom redu najbolje startne poker ruke po redu. Otkako je Manny Рамиреса zamijeniše od boston Red Sox" na "Los Angeles Dodgers", sportski fanovi su očekivali njegov povratak u Boston će imati bilo kakav oblik ili formu.
Taj dan je konačno stigao, a bit će zanimljivo vidjeti kako "Red Sox" dočekati Manny star turnir u Sydneyu. Ne tako davno, Ramirez je pripremio Boston za prvenstvo world series, vidjet ćemo kako je kratak memorija фаната "Red Sox" zvjezdani raspored igre u Sydneyu.
Otkako je otišao Manny, dogodile su se dvije stvari: "Los Angeles Dodgers" postali su jedan od najboljih timova u udarcima u igri, a "Boston Редсокс" borio svim silama. Kod kurble Boston u -145 favorita na novčanom toku..