Tvrtka enting Singapore Plc izvijestio o neto dobiti u iznosu od 106,9 milijuna singapur dolara (77,1 milijun dolara) za treći kvartal 2016 godine u odnosu na 37,2 milijuna singapur dolara u prethodnoj godini čips kralja poker za prodaju. "Ovaj uspjeh bio rezultat naše trajno opredjeljenje za fokusiranje pažnje na poslu, s boljim granice i [na] upravljanje operativnom učinkovitosti za povećanje marže",-dodao firma.enting Singapore, izvijestio je ukupni prihod u iznosu od 581,5 milijuna singapur dolara za tri mjeseca do 30.
U četvrtak, tvrtka enting najavio srednje dividende u iznosu od 0.015mm singapur dolara (0,011 AMERIČKI dolar) na redovne dionice, koje će biti isplaćene 7 zamrznuti računi poker king asia. prosinca.. "Očekujemo da će stopa EBITDA u 2017 godine će 911 milijuna singapur dolara, što je 30 posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine"-dodali su program poker king ne radi. rujna, što je 9 posto manje nego godinu dana ranije. Desezonirane pokazatelj EBITDA je u prvih devet mjeseci pala je za 26 posto na godišnjoj razini do 545,3 milijuna singapur dolara kralj poker mod apk download.
Od početka 2016 godine smo smanjili ovaj poslovni segment, a time i rezervirati preko loših dugova vezanih uz ovaj segment, odbio četiri fotografije jednu riječ casino igre. Grupa je pokazala vrlo dobre rezultate u ovom trećem tromjesečju 2016 godine", navodi se u priopćenju Genting Singapore na Singapura burzi u četvrtak. Prilagođena dobit od imovine prije kamata, oporezivanja, deprecijacije i amortizacije (EBITDA) porasla je za 12 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine i iznosio je 233,6 milijuna singapur dolara.