Igra analitičar JP Morgan Joe Грефф je rekao investitorima da je vrijeme objave, nekoliko dana prije toga, kao što je Las Vegas Sands će izvješće o prihodima za prvi kvartal ovaj tjedan i u jeku istrage Zakona o stranoj korupciji, "izgledaju loše" vertikalni nosač grafički procesor s 4 utora. Analitičar RBC Capital tržišta igara John Кемпф je rekao da je otkrivanje Las Вегасом Сэндсом mogućih povreda, bez najave, Pricewaterhouse Coopers, stvorilo neke neprijateljski odnos između tvrtki 4 slot tostera u prodaji.

Las Vegas Sands Corp. toster sa zaslonom osjetljivim na dodir s 4 utora. Predstavnik tvrtke Las Vegas Sands izvijestio je Bloomberg News, da Pricewaterhouse Coopers radi u tvrtki, od 2004 toster s 4 utora od nehrđajućeg čelika.

"S obzirom na ono što je navedeno u (podnošenje), a na temelju našem razgovoru s tvrtkom, mi ne mislimo da je s računovodstvenih ili financijama Las Vegas Sands da nešto nije u redu, da su se Pricewaterhouse otići" je li gg poker legalan u Pennsylvaniji. Slučaj se nalazi na razmatranju u okružnom sudu okruga Clark.
U podnošenju SEC Las Vegas Сэндс rekao da revizije Pricewaterhouse konsolidiranih financijskih izvještaja društva za 2011 i 2012 financijska godina "ne sadrži negativno mišljenje ili opovrgavanje mišljenja i nisu bili kvalificirani ili mijenjati u odnosu na nesigurnost volumena za reviziju ili računovodstvena načela" je li gg poker za pravi novac. prekinula s dugogodišnjom vanjske revizorske tvrtke tvrtke, ali analitičari u ponedjeljak izjavilo da investitori ne bi trebali razmišljati izvan oglasa otvoreno li danas casino georgian downs.