Od SAD-a do sada odbio platiti ni lipe od tih gubitka, ukupni preostali račun sada prelazi 200 milijuna dolara, a Brown je rekao da je relativno siromašna zemlja, kao što Antigua, "ne može dopustiti sebi da bude lišen" tog iznosa. godine, ne poštuje od strane ove strategije digitalnog preuzimanja, umjesto toga, odlučujući u dobroj vjeri vratiti za pregovarački stol s prodajnog predstavnika SAD-a da li ste pokušali stare termine.

Braun je istakao da je žalba s tvrdnjama o trgovačkim sporovima u WTO-a "je lijek koji se koristi u SAD više od bilo koje druge zemlje" imate snažan automati za gotovinu. Ali najnovije ponude USTR su "nažalost, slabim", što je dovelo kabinet Brown je zaključio da je USTR ne preuzima na sebe "ozbiljna predanost u rješavanju ovog pitanja" deuces wild hold ' em poker фолдем.

Premijer Antigua kaže da je "strpljenje je njegova zemlja na izlasku", u vezi s odbijanjem Sjedinjenih američkih Država pregovarati o " pravičnoj rješavanju spora o kockanju između Svjetske trgovinske organizacije (WTO) i dviju zemalja deuces wild poker besplatno online bez preuzimanja. Nakon utvrđivanja toga, da SAD "nisu poduzeli sve radnje za usklađenost sa propisima", WTO je ovlaštena Antigua obustavi prava intelektualnog vlasništva u SAD-u, u stvari, dajući Antigua pravo na prodaju NAM filmove, knjige, glazbu i drugi sadržaj zaštićen autorskim pravima, bez plaćanja naknade casino deuces wild u Colorado Springs.

Brown je naglasio da je odluka njegove zemlje da podnese tužbu u WTO-a "nije bio neprijateljski čin ili znak nedostatka prijateljstvo prema SAD-u" i da su američki turisti i investitori "su tada, kao i sada – toplo dočekan u našoj zemlji" deuces wild poker offline besplatno. Brown je uputio послу Рональду Сандерсу u Washingtonu za nastavak pregovora, ali Brown je upozorio da "nam, možda, morati uzeti u obzir mogućnosti za osiguravanje usklađenosti".
U 2007 арбитры WTO-a su utvrdili da je ekonomija Antigua je pretrpio godišnji gubitak u iznosu od 21 milijuna dolara zbog zabrane kockanja u SAD-u.