Problematična igrači imaju poteškoća s procjenom i adaptacija na situacije visokog rizika, prema novim istraživanjima mozga. Istraživači Kyoto university nedavno su objavili rezultate novog istraživanja "Deficit zavisna od stanja modulacije odnos prema riziku kod poremećaja povezanih s kockanjem", u kojoj se koristila tehnologija funkcionalna magnetska rezonancija za otkrivanje niže razine kognitivne fleksibilnosti u mozgu ljudi s poremećajima u svezi s kockanjem najbolji telefon s utorom za micro sd. U toku istraživanja bio je proučiti mozak je 21 osoba, koji zadovoljavaju dijagnostičke kriterije patološkog igre na sreću, kao i 29 članova kontrolne grupe.
Sudionici su zamoljeni izvršiti многоэтапное zadatak koji im je omogućilo zaraditi kredite za postizanje konačnog cilja, što uzastopni izbor u igrama na sreću. Problematična igrači imaju veću vjerojatnost da biraju više riskantna opcija kockanje, čak i u situacijama s "niske kvote", kada je optimalna strategija je odabrati opciju s manje rizika, "uz pretpostavku nesposobnosti da poboljšate odnos prema riziku, kada oni bi trebali izbjegavati rizika". Istraživači vjeruju da je ovaj "nedostatak strategija optimizacije, nezavisno od države", može igrati ključnu ulogu u poremećajima u svezi s kockanjem, jer učestalo uzimanje nepotrebnih rizika, čak i u svezi s malim novčanim gubicima, je siguran put do financijske poteškoće. Osim toga, MRI mozga problematičnih igrača je pokazala smanjenje rad дорсолатеральной u prefrontalnom korteksu, dijelu mozga, koja je u velikoj mjeri povezana s kognitivnim i fleksibilnost što je icm poker.
Autor studije Хидехико Takahashi je istakao da uznemiri igrače, kao što je poznato, "višu razinu poremećaja raspoloženja i anksioznosti", pa ih pretjerano kockanje može odražavati ne potraga za zadovoljstvo, "nego nesposobnost da ispravno prepoznati rizik i na odgovarajući način prilagoditi" što je icm u pokeru. Ovo istraživanje je najnoviji u rastući niz istraživanja, koji potvrđuju teoriju o tome da problematični igrači se rađaju, a ne stvaraju, a da oni imaju tendenciju da se napraviti više riskantan izbor u mnogim aspektima svog života, a ne samo u igrama na sreću. To također pomaže objasniti zašto je globalna stopa na igre na sreću s problemima ostali više ili manje konstantna već dugi niz godina, unatoč osnaživanje kockanje, i čak se smanjuje kako se populacija prilagođava novim opcijama za zabavu što je flush poker.
Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра što je itm u pokeru.