"Mi smo vrlo rado surađivati s NFL u razvoju potpuno nove kategorije podataka koji će povećati kvalitetu usluge navijača, a također će poboljšati ono što je NFL i njegovi partneri komuniciraju sa svojim fanovima". Dio ugovora između dvije strane uključuje pružanje Betclic pristup web stranici LNB-a s pomoću digitalnog oglašavanja, kao i za proširenje svoje prisutnosti na različitim platformama, od mobilnih kanala, oglašavanje stadiona, odnosa s javnošću i marketinške inicijative kao križaljku za klađenje u texas hold ' em. Transakcije s NFL također pruža Sportradar US nevjerojatan platformu za demonstriranje svojih mogućnosti, jer nogometna liga naširoko smatra se da je najpopularnija sportska lige u SAD-u.
Napominjemo da je oglašavanje Betclic će biti prikazani na vidljivom mjestu tijekom nekoliko igara LNB-a, uključujući i PRO A i B, play-off, PRO i final 2015. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.
Napredne analitičke podatke u realnom vremenu, koje Next Gen Stats, uključuju takve mjere, kao što su brzina, ubrzanje i prijeđenu udaljenost za sve igrače kao разгадка кроссворда u texas hold ' em. Konačno, Betclic također dobila i pravo na ime lige digitalni sportski fantazije LNB-a, koja je od sada će biti poznat kao "Liga fantazije LNB Betclic" sky poker prijavite se na moj račun. U međuvremenu, francuski igre operator Betclic Everest Group potpisao, zapečaćena i pružio novi vlastiti sponzorstva, najavljuje da je postao službeni partner po cijenama National basketball league (LNB-a), nadležno tijelo, koji nadgleda stručni klupska košarka u Francuskoj koda kupona sky poker 10 besplatnih. U dužnosti Sportradar će ući u pružanje službenih rezultata je u stvarnom vremenu, statistike igrača i podataka o igri igra.

Posao bi trebao početi u NFL sezone 2015. "Ovaj dogovor je važan korak za naše tvrtke i, posebice, naglašava našu predanost kako bi osigurala vodeću poziciju na tržištu sportskih podataka u SAD-u", rekao je predsjednik Sportradar u SAD-u Ulrich Хармут.