stručnjak za testiranje aming i tehničke savjetodavne Gaming Laboratories International LLC (GLI) izjavljuje da je akreditiran od strane Filipinski odobrila zabave i igre (Pagcor), regulatorno igre u zemlji, za testiranje i certifikaciju sustava online igre, kojima upravljaju vlasnici licence Filipinski offshore igre operatora (POGO) što znači uzeti grablje u igrama na sreću. ?" Da ostanu u skladu sa zahtjevima nacionalnog igre regulatora Filipina, vlasnici licenci POGO sada mogu osloniti na GLI kako bi se osiguralo da njihova on-line sustavi su testirani i certificirani prema najvišim standardima", navodi se u priopćenju GLI u četvrtak što znače koeficijenti za stolom u kosti. Sa stvaranjem nadležnosti POGO [Pagcor] regulira najveći broj operatera online igre u Azijsko-Pacifičkoj regiji", - rekao je Phil Harrison, viši menadžer GLI Australia komisija, u skladu sa zahtjevima i kvaliteti, u početku priopćenju automat buffalo wild i besplatna.
GLI zalaže za Azijsko-Pacifičkom region i da će to nastaviti suradnju kroz akreditacije Pagcor kao nezavisni тестировщика na svojim ispitnih mjesta u Adelaide, Sydney i Makao", - dodao je on texas hold ' em buffalo wild wings. Na dan 5 program za poker buffalo wild wings.
rujna, na Filipinima je bilo 42 odobren operatora offshore igara, prema web stranici Pagcor. Takve dozvole primjenjuju se na elektroničke casina nude proizvodi na osnovi ili na uređaju sa generatorom slučajnih brojeva, ili na igrama sa živim dilera, i sportsko klađenje automat buffalo wonder 4. ?" Veliki dio ovog posla – rekao bih da je 90 posto posla koji smo radili za online igre u regiji [Azija], - je dizajniran za tržište na Filipinima", rekao je izvršni direktor. casino odds ultimate texas hold ' em.