Preselio u Pariz, koji dolazi u Ligi 1 francuskog nogometa, omogućit će Неймару izaći iz sjene Messija."Barcelona" i "Klađenje Saint-Germain" i kvalificirani u Ligu prvaka izgubio je sve zbog kockanja. Izgleda da Неймару suđeno da sletjeti sa svojim novim nogometnim, hm, nogometni klub u narednim danima izgubio sve svoje žetone u poker сленговом križaljku.
Neymar, izbezumljeni sportskim knjigama, pasti, jer jedan od najznačajnijih transfer prozora u povijesti nogometa casino lost atlantis bez bonusa na depozit. No, Messi i dalje ostaje lice organizacije. U online-sportskih knjigama i dalje favorit za naslov još uvijek je "Barcelona", zajedno sa "Реалом" i "Bavarskom", sa rezultatom 5: 1. Trenutno PSG vodi 10-1 jezero Ozarks obračun poker run.
Linije su se kretali polako, s 25-1 do 16-1, zatim do 4-1 nesreća na jezeru ozarks-poker-rana. Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, 25-godišnji Neymar je poznat po svojim vještinama trenera i финиширования, te ga usporedili s соотечественником бразильцем Pele limit automat lake of the woods štuka.