Фаренкопф Jnr, tvrdi da je na ročištu u utorak je postalo jasno da je "sigurna oklada" bila bi u tome, kako bi se omogućilo državama, slijedeći savezne smjernice za licenciranje i regulirati online-poker u Sjedinjenim američkim Državama smatra se da li je kockanje pranja novca.
Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. U priopćenju predsjednik i glavni izvršni direktor AGA, Frank J. smatra se da li je kockanje u sportu. "Drugo, za razliku od drugih vrsta on-Line kockanje, poker-to je prije svega igra vještine smatra se da li je kockanje radom.
Samo mjesec dana nakon objavljivanja kodeksa ponašanja za tvrtke koje posluju na svakom federalnom tržištu online poker je Američka udruga za kockanje (AGA) objavio je izjavu, приуроченное na posebnu suđenje Pododbora za trgovinu, proizvodnju i trgovinu, koji je озаглавлено " Internet igre: postoji li sigurnija oklada?". Dodajući: "Svjedočenje se odnose danas, i druge pisane dokaze, kao što je naš, pokazuju da nove tehnologije i procese koji se koriste u e-trgovini, uspješno su se preurediti u državama u kojima je kockanje na Internetu легальны, kao što su velika Britanija, Francuska, Italija i provincije Kanade, da se drže maloljetnika od on-line kladionica i spriječiti ilegalne aktivnosti" comment gagner a coup sur a la roulette electronique.

U svojoj izjavi on je nastavio objašnjavati da je poker igra koja se povijesno igrali i dalje igrati veliki broj amerikanaca comment gagner a la roulette au casino. I, poker se igra između ili između pojedinaca, dok je u drugim oblicima on-Line kockanje klijent igra protiv" doma"", rekao je on. godine. Фаренкопф, koji podržava vlada licenciranje i propisa u skladu s državnim smjernicama za online poker, jer on je "znatno se razlikuje od drugih vrsta igara", nada se, da savezni zakon će biti donesen do početka 2013 comment gagner a la roulette. Malo operateri još uvijek strahuju da bi lako dostupan online poker može pretvoriti ih kockarnice u gradu-duhovi, čak i unatoč činjenici da uglednicima industrije vole da tvrde suprotno.