Navodno, u Macau i tvrtka koja stoji iza luksuznog hotela 13, izvijestio je da je ona prestala pregovori, koji su trebali dovesti do toga da ona oslobađa od najmanje 50% udjela u vlasništvu na 200 sobu ažuriranje utora za ledena pojačanja mhw. Prema izvješću Inside Raznorazne Igre, hong kong tvrtka South Shore Holdings Limited koristila službeni zahtjev u utorak, u kojem je detaljno izvijestio da su razgovori između njezinih podružnica Uni-Dragon Limited i tri potencijalnim ponuditeljima konačno su se prestali nakon isteka roka, koji je već bio produžen za tri puta dodatni utor mhw iceborne 2 nadopunjuje.
Financijski neuspjeh: Inside Asian Gaming je saopštila da je ovaj korak će biti veliki udarac za South Shore Holdings Limited, koja je ranije bila poznata kao Louis XIII Holdings Limited do promjene imena u 2016, jer je trebao dobiti barem 96,77 milijuna dolara od dogovora, ali sada je, naprotiv, će se obvezuje vratiti depoziti trio dodatni utor mhw iceborne 3. Izvor detaljno je objasnio da je u posljednje vrijeme tvrtka za nekretnine jedva справлялась sa svojim financijskim obvezama i čak je bio prisiljen podnijeti zahtjev za "prekid" u travnju, nakon što joj je banka povukao kredit u iznosu oko 320 milijuna dolara.

Stalno traži: Tvrtka South Shore Holdings Limited, navodno, nije objasnila zašto se pregovara o 50% - nog udjela u 13-ak domovima imaju podivljao, ali je koristila podnosi ponudu, da objasni da je ona sada namjerava nastaviti traženje partnera zainteresiranih za kupnju udjela u mjestu nalazi na granici Котай i Колоан Makao... dodatni utor mhw iceborne 2. "Tvrtka namjerava nastaviti svoje napore za pronalaženje potencijalnog(ih) kupac (e) na hotel i/ili zemlju i ostvariti prodaju objekta i/ili zemljišta i da će surađivati s bankom u odnosu na hitan zajam u iznosu preostali iznos glavnice u iznosu od oko 366 milijuna dolara na dan 31 ddr4 radi u otvoru za kartice ddr3.
ožujka u vezi bilo kakve daljnje korektivnih mjera u slučaju potrebe". ddr4-2400 2 slota za maksimalno 32 GB.