Američki proizvođač gaming uređaja Bally Technologies službeno zatvoreno akviziciju tvrtke za proizvodnju gaming uređaja SHFL Entertainment Inc., završio višemjesečne pregovore, koji je vjerojatno prošao brže nego što su očekivali ljudi u poslu najbolji online poker stranica 2021 reddit.
Samo nekoliko mjeseci – točnije, u srpnju je najavljeno o trgovini, u skladu s kojom Bally je trebao platiti SHFL Entertainment 1,3 milijarde dolara na 23,25 dolar po dionici, uključujući i dugove kako napraviti lap stol u zynga poker. Obje kompanije odobrio je posao još u srpnju, i početni rokovi za završetak transakcije su instalirani na kraju 2 kvartala 2014 kako napraviti osnovne oznaku mjesta u tf2. Navodno, pregovori su došli lakše nego što se očekuje od strane većine ljudi, pogotovo s obzirom da je u posljednjih nekoliko godina, obje tvrtke su bile konkurente u industriji. Ali ni jedan od navodnih problema izašao na površinu tijekom prve najave o prodaji. Umjesto toga, obje kompanije su odlučili napraviti kompliment jedni drugima, a generalni direktor Bally Ramesh Сринивасан čak je rekao da je stjecanje će dovesti do "dva взаимодополняющим i orijentirano na kupca tvrtkama, igra se bave tehnologijom, sa ukupno приверженностью inovacije". Zvuči kao trenutak кумбайи, zar ne?Sporazum je službeno odobren od regulatora države Nevada, krajem prošlog tjedna, i, budući da su obje strane na kraju dobili ono što su htjeli, sada obje se mogu kretati naprijed i učiniti sve što požele.

Za SHFL, ili, barem, za ljude koji su sada u vlasništvu su dobili značajan otkupninu kako napraviti stol za biljar poker. Za Bally posao daje joj mogućnost proširiti svoj doseg u Aziji i Australiji, gdje SHFL ima snažnu poziciju u području miješanja karata, tako i u području elektroničkih igara (ETG). Sve je dobro što se dobro svrši za obje strane.

Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kako napraviti lap stol u zynga poker.