Naravno, to je lakše reći nego učiniti sustav test na down-rulet. Pozivajući se na sportski istraživanje Nielsen, predsjednik AGA Jeff Freeman je objasnio: "Mediji i oglašivači koji žele da gledatelji su bili vrlo uključeni, dobio bi imati koristi od transfera desetaka milijuna igrača na sport s podno tržištu stope na 150 milijardi dolara u legalne, transparentan srijedu, sličnu onoj koja postoji u Nevadi, u cijeloj Europi i na drugim lokacijama diljem svijeta" sustav igre rulet s padom testo e traduzione. Dok neki vjeruju da su izbori pažnju gledatelja od postavke na NFL, nova anketa pokazuje da je u tijeku prosvjeda neke igrače protiv nacionalne himne potencijalno gorivo bojkot sustav ukulele sa daun-rulet.

Ali, unatoč продолжающуюся tvrdnju Clinton i Trump, među nogometnih navijača NFL-u, čini se, nedostaje entuzijazma. Za otkaz PASPA Vrhovni sud SAD-a trebao bi proglasiti neustavan privatni poker klubovi pored mene. U posljednjih mjesec dana Savjetodavni odbor AGA za ilegalno kockanje, istaknuo je: "Trenutni pristup ne radi".
"Umjesto da se suprotstave ilegalno klađenje, zakon je stavio sportsko klađenje u podzemlje, stvarajući uspješan crnom tržištu koštaju 150-500 milijardi dolara" lap online poker s prijateljima. Novo istraživanje je Rasmussen Reports pokazalo da 32 posto odraslih amerikanaca kažu da su manje je vjerojatno da će gledati igru NFL zbog "sve veći broj prosvjeda protiv života crnaca" lap online poker s prijateljima Australija. Televizijske ocjene NFL pada tijekom prva četiri tjedna regularne sezone kako dodati više mjesta s individualnim dizajnom. Rezervni bek iz San Francisca Colin Каперник izazvalo pokret, kada je odbio nastupati za nacionalni himna je Sjedinjenih američkih Država tijekom предсезонной igre u kolovozu.Ролапп negirao zaključci ankete, rekavši: "mi Smo već bili u vijestima i na druge načine, i nisu vidjeli značajan utjecaj na ocjene".