dan zakazan za WPT Foxwoods, 28 igrača će se vratiti u nedjelju (početak u podne po istočnom vremenu). Od onih koji će se vratiti, несчастливая trojka će se smanjiti prije nego što će zaraditi novac automati cherry master za besplatno preuzimanje. Chris Хуничен je trenutni lider u proizvodnji čipova 714 tisuća, slijede Nikolaj Яковенко s 580 tisuća i Josh Arieh je s 548 tisuća U ovoj godini osnovno polje u 242 osobe je 31% manje nego 353 osoba registriranih u 2009.

Prema tome, konačni pobjednik će se okupiti 548 tisuća dolara, što je znatno manje od 910 tisuća dolara, koje Корнель Симпан ponio kući prošle godine na ovom događaju. Ali neki igrači imaju motivacija osim novca metoda baze blackjack. Trenutno je na 8 način разгадки кроссворда u igrama na sreću. poziciju je Jason Mercier sa 342 tisuće žetona. Kod Mercier ima nešto zajedničko s Daniel Negreanu, trenutnim vođa čipova na finalnom stolu EPT u Beču. Ako Negreanu pobijedi, to će postati tek treći igrač, заработавшим triple krune u pokeru.

Mercier, nositelj brojnih naslova, EPT i WSOP narukvicu, može se uskoro pridružiti Negreanu u ovom elitnom klubu metoda 11 22 33 rulet. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра pregled super blackjack battle 2 turbo edition.