Osim toga, ovaj korak osigurava da dobici u online pokeru u Švedskoj i Finskoj ne oporezuju, jer oni su osvojili u Europskoj uniji putem licence izdane od strane država-članica. U objavljenom priopćenju PokerStars kaže da su švedski i europski igrači treba očekivati nadogradnju sustava PokerStars, kada sljedeći put otvorite softver igre i automatski će početi prevoditi računi, ostaci novca i FPPs na PokerStars.eu sustav igrati online poker s prijateljima. i 1-og dana Matt Юттельстада.

Može li Ганье predstaviti slatka ljubav, Valentinovo желанному трофею WPT Main event?Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. U kombinaciji s nedavne objave PokerStars o novom licencom na Malti – tvrtka inzistira na tome da je to "važni koraci" u vožnji naprijed i jačanju svog iskustva i prednosti u cijeloj Europi. Nakon pokretanja svoje web stranice u Belgiji prošli tjedan Pokerstars najavio je danas da joj je europski stranice, Pokerstars.eu, emitiran, što znači da su švedski i finski igrači mogu igrati protiv svjetske baze PokerStars s dodatnim prednostima. Ovo je posljednji dan Main event, i ako joj uspije zadržati prvo mjesto, ona će postati prva žena koja je osvojiti vanjski Glavni turnir WPT...ikad igrati rulet online besplatno. Voditelj odjela korporativnih komunikacija PokerStars Eric Холлрайзер napisao u korporativnom blogu prošlog tjedna, što je nova licenca i web stranice .eu će omogućiti da pojasnimo oporezivanja poker dobitaka igrajte poker online.
Trčanje također znači da su švedski i finski igrači sada će zaključiti ugovor izravno s tvrtkom sa sjedištem službeno i ovlaštenog u državi članici Europske Unije. Događaj počinje danas u 1 sat na dan istočno vrijeme dobne zahtjev kasino hollywood park. To izgleda vjerojatno, jer Ганье trenutno je lider po broju žetona, возглавляющим finalni stol sa šest ruku.