Njihova korporativna vizija se sastoji u tome da se unaprijediti, razvijati i uvoditi inovativne koncepte konferencije, koje pružaju optimalnu praktično iskustvo, omogućujući sudionicima pretvoriti ideje dobivene tijekom sjednice, u radnju i rast. Uz poseban pregled važećih zakona Švedskoj, industrija teme pojavljuju na sjednicama Foruma će uključivati trendove u području kockanje igre, sigurnost i inteligenciju, tehnološki napredak, киберспортивные igre – sve to će biti predstavljen u centru pažnje u pravcu inovacija. GBGC, sjedište se nalazi na otoku Man, specijalizirana na globalnoj igri savjetovanje i objavljuje autoritativni i sveobuhvatan Globalni izvještaj o kockanju u industriji vitez krvavom smrti najbolji nakit u slot. stoljeća, koji se nalazi pored sobe hotela Scandic Grand Central..
Smješten u samom centru Stockholma, mjesto održavanja Foruma je elegantan Вазатерн 19. Na ovom аншлаговом forumu nastupit će brojni stručnjaci-inovatora i poduzetnika na području kockanja, među govornici-odvjetnik i regulator kockanje Peter Аллинг, koji su trenutno se bavi pitanjima regulacije u zemljama Sjeverne Europe, kao i generalni direktor BetConstruct Vage Балулян, veteran gaming industrije, koji se smatra jednim od najinovativnijih i inspirativne vođe online igre.
Ovi preliminarni kipovi очерчивают potencijalne promjene zakonodavstva, koje mogu imati skandinavski, europske i globalne posljedice što znači da je igra na automatu. Bartlett planira ponuditi razumijevanje i jasnoća ovih i srodnih teme, a istovremeno se predstavljajući kao i smanjenje korporativnih poreza za obje zemlje može potaknuti rast tržišta eGaming. U nedavnom intervjuu on je govorio o promjeni političkog vodstva u velikoj Britaniji i u SAD – konkretno o Брексите i новоизбранном predsjedniku Трампе što znači poker ruku. Sudionici imaju jedinstvenu priliku procijeniti i razmotriti mogućnosti ulaska ili proširenje na skandinavskim tržištima ljubitelje igara što znači noć poker. godišnji forum iGaming u Stockholmu što znači poker.