Justin7 ponizno naglašava skup alternativnih zaključaka o dokazima sindikat Bwin – mnogo igrača, zaduženi za poruku na forumu, oglašivač, выдающий izbor, random svemir – ali sugerira da čak i ako bi to bio sindikat, odskakanje na slabu liniju oklade, otkaz klađenje nakon događaja stvara sve pogrešne reklame.Što je prilično neugodno prelazi na sljedeću stavku vitez krvavom smrti najbolji u slot. U nekom trenutku neki ljutiti roditelj šalje bwin pismo s jasnim formulacijama, i mi ponizno nudi bwin nije propustio četiri mjeseca bez odgovora krv i vino nove utora za vještine.

Svaki dan izlazi mnoge odlične aplikacije. listopada 2011 Bwin iznenada blokirao igrača (puntress?) račun, a zatim nije mogao odgovoriti na ponovljene upite igrača na e-mail o tome zašto bwin ne radi vitez krvavom smrti najbolji nakit u slot.
prosinca, igrač dobio 11 tisuća eura od bwin – oko 80% od balansa igrača, – ali i dalje bez objašnjenja. Justin7 od SportsBookReview posvetio video ovog tjedna "ti Si ozbiljno?" расстроенной ženi, делающей klađenje na sport, koja je rekla da je bwin razmaženi joj zabavu.5 što znači da je igra na automatu. (Ne, Bobby, ne možeš doživjeti to na svoju sestru.) Još bolje je da se Tom je odličan sluh, i on će ponoviti sve i svašta, što mu reći, što god odvratno i унизительными se oni nalazili, s osmijehom na licu. Također, možete dati mu čaše mlijeka, kojima je duša uživa.