Vlasnik hotela Hooters je u ponedjeljak podnio zahtjev za stečaj u poglavlju 11., kao tvrtka nastoji restrukturirati višemilijunski dugovi t-spoj aluminij pribor пильный ograda. Tvrtka, 155 East Tropicana LLC, je rekao u izjavi o svom stečaj nakon što su propali pregovori o restrukturiranju sa svojim najveći nositelj obveznica. U svom izvornom podnošenja Sud u SAD-u za stečaj u Nevadi su navedene imovine u iznosu od 10 do 50 milijuna dolara, a obveze u iznosu od više od 100 milijuna dolara. Tvrtka je tvrdila da je podnošenje zahtjeva za stečaj "ni na koji način ne utječe na rad" restorana Hooters, koji je u vlasništvu ili na franšizi tvrtke Hooters of America LLC u Atlanti.
"Žao nam je što nisu uspjeli postići prihvatljivu ugovor s našim novim držačem obveznica", - rekao u društvu cnc aluminijska s t-utorom neck. "Mi smo sigurni da je uredno i transparentan postupak opisan u poglavlju 11, tvrtke pružit će priliku da pravilno restrukturirati svoju ravnotežu i postati jači tvrtka". Naselje na Tropicana avenue zove Banka u SAD-u svojim najveći vjerovnik u iznosu od 162,2 milijuna dolara aluminijski stol sa t-neck utorom za prodaju.
Drugi nezaštićen vjerovnici su Sysco Food Services u iznosu od 139 154 dolara i International Game Technology sa zahtjevima za iznos od 125 896 dolara aluminij s t u obliku proreza pored mene. Sestrinska tvrtka, 155 East Tropicana Finance Corp., također podnio izjavu o reorganizaciji za poglavlje 11..