On je pitao što se događa. Prošli tjedan tužitelji ga poslali detaljne prijevaru velikog žirija u okrugu Clark.Джорджантас predložio da njegova kompanija mogli zaraditi tona novca hermes nudi vam slot za isporuku. On je tvrdio, da je studirao na sveučilištu princeton, gdje je angažiran спектроскопией proučavanjem interakcije materije i elektromagnetskog zračenja. U 2013 godini Marcelo Каравео samo da je prodao svoju kuću i htio uložiti novac.

Prema sudskim protokolima, on je bio uhvaćen i osuđen je na kaznu u zatvoru u državi daje li Hermes vam vremenski interval. Ali kada se dvojica muškaraca pitali o njihovim ulaganjima, 53-godišnji Георгантас nestao daje li Hermes vrijeme dostave. Gdje još možete ispasti iz kreveta, otići dolje do stola, pobijediti i ići u blagajnu?Ni osoblje, ni načelnik, ni inventara, nema problema daje li Hermes vremenski interval za isporuku.
Mark Thomas Джорджантас zna kako pobijediti na baccarat, blackjack, craps, rulet u Las Vegasu. Okružen dva muškarca Джорджантас "igrao ekstravagantno, i on je privlačio puno pažnje", rekao je Родич. Na kraju, oni su sastavili ugovor koliko košta automat. Oni koji se vrti u kockanje krugovima, godinama obazrivo tretiraju Георгантасу, sumnju u prijevaru koliko su crnci chips.