"Cleveland Cavaliers" postali posljednje naredbe NBA, подписавшей sporazum o partnerstvu s davateljem dnevne fantazije sportova Фандуэлем što će se dogoditi. Uvjeti transakcije ne разглашались, ali je izvijestila da je u okviru sporazuma Фандуэль će dobiti priliku promovirati svoje web stranice kroz brendiranje na вывесках u areni na domaćem terenu Cavs, arena Quicken Loans i na službenim web stranicama tima.Фандуэль i Cavaliersa i kroz kampanju, dobio naziv "#Фандуэльфортвиновские lutrija", nudi sudionicima priliku osvojiti VIP-nagrade na predstojećim domaće utakmice, kao i druge nagrade, kao što su ulaznice, roba autogram i drugih proizvoda u vezi s klubom ako to spada u zelenu boju u ruletu. "Cleveland Cavaliers" jedna je od najdinamičnijih momčadi u NBA, s strastveni fanovima i uzbudljivo sastav" - navodi se u izjavi generalnog direktora FanDuel Nigel Экклза što će se dogoditi ako ja ću preskočiti svoj klik i pick utor tesco. "Cavs u potpunosti odgovara misije Фандуэля da je sport više zabave za ljubitelje košarke" infinix smart 2 hd price in slot.

Novo partnerstvo s Cavaliers sada okuplja partnerstva Фандуэля u NBA ligi sa pet timova, zaključno individualni partnerski ugovor s "Boston Celticsa", "Philadelphia 76ерс", "Houston Rockets" i "Minnesota Timberwolvesa" infinix smart 2 hd slot. U međuvremenu, programer globalne sportske platforme za fantasy Mondogoal zaključio je svoje partnerstvo, nakon što je potpisao ugovor s nogometnog diva Barcelone, koji se smatra jednim od najprestižnijih nogometnih klubova na svijetu. U okviru transakcije Mondogoal već je razvila i pokrenula барселонскую verziju фэнтезийной sportske igre, na kojima sada navijači kluba mogu pristupiti bilo gdje u svijetu.

"Barcelona" je najveći, najaktivniji klub u svijetu na društvenim mrežama, s više od 80 milijuna pretplatnika u Facebook, i mi znamo da će sljedeća biti ključ uspjeha našeg partnerstva", navodi se u izjavi generalnog direktora Mondogoal Шергула Аршада infinix smart 2 price at slot. "Njihovi navijači su strastveni i uključeni u sve poslove Barca, i to je novi, zabavan i inovativan način za njih pratiti i sudjelovati sa svojim prijateljima i fanovima diljem svijeta u stvarnom vremenu".
Novi ugovor developer fantasy sports sa FC Barcelona je posljednji u sve većem broju partnerskih odnosa koje tvrtka sklopila s drugim nogometnih klubova.Мондогоал već sklopio posao s talijanskim klubom serie A "Milan" i ekipe engleske Premier lige Manchester City, Liverpool i West Ham United kockanje uz Santa Fe. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра New York.