"Oni će Seminole Gaming ostati jedan od najprofitabilnijih igara poduzeća u svijetu", rekao je Jim Allen, generalni direktor Seminole Gaming u plemenu konfiguracija utora tdd 5g nr.

Obveze s Baa2 rejting skloni umjerenog kreditnog rizika 5 g nr mjesta na подкадр. "Čak i prilikom značajnih planiranih капиталовложениях Pleme će biti u mogućnosti održavati vrlo male poluge od manje od 2,0 puta" 5e mjesta čarolija čarobnjaku na razini. "Podizanje rejtinga Plemena odražava očekivanja Moody' s relativno očuvanje isključivo visoke kreditne pokazateljima, zajedno s daljnjim i značajnim ulaganjima u dva najveća casino Plemena, koji će vam Plemena zadrži svoj dominantan položaj na tržištu u dugoj vožnji", rekao je Keith Foley, viši potpredsjednik Moody ' sa dionice u texas hold ' em.

Poslovni dnevnik Južne Floride je izvijestio da je Moody ' s je dodijelio pozitivnu ocjenu Baa2 predložene kreditne linije Pleme na 2,4 milijarde dolara, navodeći da je pleme "odražava njezin dominantan položaj na tržištu igara na Floridi i jak financijski profil tvrtke" dionice u pokeru texas hold ' em. Predsjednik plemena Марцеллус Osceola-mlađi je istakao da je povećanje rejtinga znači da "članovi plemena, zaposlenici, kupci, partneri i dobavljači i stanovnici zajednica može računati na puno dobrih godina naprijed" dionice u texas poker.