Britanski proizvođač softvera Amelco je produžen kao dobavljač tehnoloških usluga za BetStars, brand on-line klađenje na sport grupe Stars frost dk najbolji u igri безделушках.

Nastavljajući partnerstvo, koji je započeo sa lansiranjem BetStars u 2015 godine, novi ugovor uključuje dodatni pružanje timova za poboljšanje fleksibilnosti tehnologije putokaz BetStars frost dk najbolji u otvoru za kartice 8.3. Vlasnik i osnivač Amelco Damjana Walton je rekao: "Amelco drago produžiti ugovor s BetStars, i radujemo se bliskoj suradnji s markom za službu svoju ponudu kladionice i nastavak partnerstva, koje će obje strane da bi se povećala otkriti svoj puni potencijal." Tvrtka Amelco je osnovan 2006 vitez ledene smrti pvp najbolji u slot. godine na valu uspjeha u sektoru financijskih tehnologija i proširila platformu ATS, da pokrije dodatne sportovi i automatizirati cijene prije utakmice u 2007. Odluke Amelco za korporativne sportsko klađenje sada je priznat tržišni lideri u industriji i trenutno se nalazi integriran u više od 50 sportskih kanala podataka i više od 2000 casino igara online poker mtt upravljanje budžetom. O tvrtki Amelco Tvrtka Amelco razvija individualna rješenja za trgovinu i sportskih knjiga, prilagođena na specifikacije svojih klijenata online poker nas l ойнан p.
Tvrtka je osnovana 2006 godine veterani svjetskog financijskog sektora, imaju iskustvo u razvoju softverskih rješenja za platforme cijena, trgovine i izvršenja, nude usluge e-posredovanjem online-poker-to je strategija многостолового turnira. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.