U izvješću Davisa, koji nije obavezan, utvrđeno je da potencijalne zahtjeve vjerovnika za naknadu štete s više od 50%-nom vjerojatnost uspjeha u sudu može biti u rasponu od 3,6 milijardi do 5,1 milijardi dolara pravila ulične крэпа.
Davis je rekao da "nikada nije bilo prave šanse", da CEO će ostati na površini i fondovi "ne mogu razumno misliti drugačije". Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра pravila poker apartmana. godine, objavio je u utorak svoj izvještaj, u kojem nije navedeno da se transakcije su kaznenim prijevare, prijevare u području opće pravo. CEC je upozorio da, ako je brojne tužbe podnijeli su mlađa vjerovnicima, koji je bio pozvan da na sebe teret smanjenja duga na 10 milijardi dolara, predviđene planom restrukturiranja CEO, biti uspješan, CEC, vjerojatno će se pridružiti CEO u podnošenju zahtjeva za zaštitu poglavlja 11.

godine, samo godinu dana nakon toga, kao divovi hedge fondova Apollo Global Management i TPG Capital napravili posao na 30 milijardi dolara, kako bi tvrtka u privatnom regle de poker texas hold ' em. Kao takav, u izvješću se navodi da je protiv Apollo i TPG mogu biti podignute optužbe za pomaganje фидуциарным nepravilnosti. Davis, bivši istražitelj za Уотергейту, rekao je da je uzeo u obzir da hedge fondovi su "neke od financijski сообразительных investitora u zemlji", međutim oni su iskreni zanemaruju svoju obvezu djelovati u ime vjerovnika, osim dioničarima upozori da je utor za samooporavka već sadrži. Međutim, tim Davis je pronašao dokaze da je CEO bio tehnički neodrživ još 2008.

Operator casino Caesars Entertainment Corporation (CEC) može dobiti više od $5 milijardi dolara odštete nakon što je nezavisni stručnjak došao do zaključka da je prijenosi imovine tvrtke prije stečaja dizajniran kako bi vjerovnika stanje Aleca Torelli u pokeru. Dionice CEC pala je za čak 16% na početku trgovanja u srijedu, ali malo popeo se na najmanje toga, kako je odmicalo jutro, a šok je prošao.