U ponedjeljak britansko izdanje na kamatne stope na konja the Racing Post je potvrdio da je aktivno će sudjelovati na konferenciji ICE Totally Gaming, kada se događaj 2014 godine će se održati 4-6 veljače u londonskom ExCel bonus na automatu judi za novog sudionika. Richard Thorpe, voditelj odjela za B2B transakcije Racing Post, rekao da je popularni kafić Racing Post ponovno će postati središte za sudionike konferencije, što će omogućiti tvrtki da predstave nove proizvode prizemlju, online i mobilni operateri judy slot bonus za novog člana 200. Nažalost, to nije glavni naslov utrke posta na ovaj tjedan, kao i web-stranice tvrtke bila je "sofisticiran, održiv i agresivan napad" hakerske vikend poker soba ameristar u Kansas City.
Urednik Bruce Миллингтон rekao je da hakeri napali bazu podataka koja sadrži informacije koje se odnose na "stotine tisuća" kupaca, ali je naglasio da se informacije o kreditnim i debitnim karticama kupca ne držana u RacingPost.com web stranicu i, stoga, nije bio izložen napadu poker soba ameristar u St. Louisu. Međutim, kupcima je obaviješten da su imena korisnika, imena i prezimena, šifrirane lozinke, adrese e-pošte i boravka, kao i datum rođenja, vjerojatno su ugrožena.Миллингтон rekao je TechWeek da "nadam se, to je samo smetnja i lagano pogoršanje, a ne nešto više".
No, naknadno je poruka poslana pod utjecajem korisnicima, ukazao da je, unatoč šifriranje, "još uvijek postoji mogućnost da neke lozinke mogu se dešifrirati", što znači da "postoji rizik od krađe identiteta". Kao mjera opreza tvrtka savjetovala korisnicima da mijenjaju lozinke koje se koriste na drugim mjestima, ako su slične onima koje se koriste na RacingPost.com.Миллингтон je rekao da je tvrtka učinio sve što je moguće za rješavanje problema, uključujući i privremeno isključivanje mogućnosti za registraciju ili se prijavite na web stranicu.Миллингтон je rekao da je tvrtka "izuzetno žao" o kršenju, i zahvalio korisnicima za njihovo razumijevanje broj telefona sajta ameristar. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра web stranice idn poker тербару 2021.