SafeCharge (AIM: SCH), lider u oblasti naprednih plaćanja tehnologija, postao je pobjednikom u kategoriji "Tvrtka-pružatelj platnih rješenja godine" na međunarodnu nagradu Gaming Awards.

U visoko kategorije suci su prepoznali stalno rastuću ulogu SafeCharge u platnom sustavu gaming industriji i istakao da SafeCharge ističe svojim vodećim tehnološkim rješenjima za on-line kockanje industriji poker za pravi novac iphone. "Oduševljeni smo što možemo dobiti nagradu IGA drugu godinu zaredom", - komentirao je David Авги, generalni direktor SafeCharge poker za pravi novac Australija.

"Za mene je opet velika je čast dobiti priznanje u industriji online igara. SafeCharge se stalno razvija i poboljšava svoje platnih tehnologija, da bi se osiguralo sigurno i učinkovito putovanje za igrača tijekom delikatnim procesima izmjene i povlačenja sredstava" kako dodati više utora za ram.
O SafeCharge SafeCharge International Group Limited je globalni pružatelj platnih usluga, tehnologije i rješenja za upravljanje rizicima za online i mobilnih tvrtki. Grupa SafeCharge ima razgranatu klijentelu "blue chip" i pouzdan je plaćanje partner za klijente iz različitih industrija, e-commerce kako dodati naredbu u pljačku casina. SafeCharge certifikat na razini 1 Standard sigurnosti podataka Industrije platnih kartica ("PCI-DSS") od 2007 godine i kojima se trguje na Londonskoj burzi AIM market (ZSE: SCH) kako dodati prijatelja u zynga poker. U potpunosti u vlasništvu podružnica Tvrtke SafeCharge Doo je ovlašteni institucija elektroničkog novca, podesive Središnje banke Cipra, a glavni član MasterCard Europe i Visa Europe kako vam podijeliti poker chips. Grupa SafeCharge radi u velikoj Britaniji,na Cipru, u Bugarskoj, Izraelu, Njemačkoj, Austriji i Irskoj.https://www.safecharge.com Primajte najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kao što ste to napravili casino pljačka bugstars.