Putovanje Hillary Clinton na vrhu svjetskih lidera потерпело još jedan potres u nedjelju nakon što je WikiLeaks objavio više pisama, s kompromitiranih Gmail računa John Подесты gdje maskiranje izlaska pljačka kasina.
Ako želite saznati više o životu i vremenima Hillary Clinton, a zatim pogledajte ovaj odličan podcast Sam Харрисом i Andrew Салливаном pod nazivom "Manje zlo". Prema članku koji je napisao u Politico, e-mailove i dopise, napisao je u 2011 i 2012 godina bivši pomoćnik predsjednika Clintona Дагом Бэндом, sadrži dokaz da Мезвинский privukao najutjecajnijih жертвователей u Fond Clinton se uz pomoć svoje supruge Chelsea gdje maskiranje izlaska pljačka kasina.

Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра gdje dijamanti dok pljačka kasina. Britanski investicijski bankar Jacob Rothschild i hedge fond menadžer Mark Ласри također imaju nogom u oba tabora salon royal casino Madrida. Osoba koja želi zadržati sve daleko od SAD-a, koji nije bijeli i kod kojih okrugle oči, sada 7/2.