siječnja profesionalni poker stolom cijena. Sudac Guernsey odredi ročište na 5 poker stolom cijena Kolumbija.

Ovaj prijedlog je prvi put встретило jak otpor od strane britanske online kladionicama William Hill koja je zatražila Sci Games za заверениями u upotrebi platforma za očiste stope na bazi OpenBet tvrtke Hills. Ranije ovog mjeseca Sci Games je objavio da je potpisao globalnu transakciju, koja je označila kraj svim postojećim pravnim разбирательствам, i u isto vrijeme dosegao komercijalni ugovor koji zadovolji prethodne zabrinutost britanske online kladionicama.
Konačni rezultati pokazuju da su glasovi dioničara NYX " da " iznosio 99,6 posto dionica u sudu, u skladu tvrtke pop-mjesta dobivaju više žetona. U izjavi generalni direktor NYX Matt Davy opisao stjecanje "win-win kako za kompanije, tako i za naše kolektivne dioničara", uz napomenu da je pridruživanje Scientific Games znači da je NYX "će postati dio kompanije sa najvećom globalni doseg, resursima i vodeći u industriji sadržajem" automati pop kako da biste dobili bodove lojalnosti.
Stjecanje NYX Gaming Group Ltd. U srijedu dioničari NYX glasali za odobrenje stjecanja u skladu s odobrenim od strane suda Guernsey shema organizacije. američki davatelj gaming tehnologije Scientific Games je u punom zamahu nakon što je dioničari NYX, котирующиеся u Kanadi, velikom većinom odobrio preuzimanje u iznosu od 631 milijun dolara. Nakon glasovanja dioničara Davy uvjerio investitore NYX i Sci Games, da su obje tvrtke i dalje zalaže za osiguranje vrijednosti za svoje kupce širom spektru tržištu digitalnih igara pop-up mjesta kao što je brzo podići razinu. U skladu sa zakonom Guernsey, NYX potrebna podrška najmanje 75 posto svojih dioničara, kako bi se transakcija odvijala pop-up automati za tople i hladne strojeve.